benecord

Superlativul protectiei pentru inima ta! BENECORD combina acizii grasi omega 3, sanatosi pentru inima, cu Resveratrol, Policosanol, Coenzima Q10, Vitamina E, Acid folic si Vitamina B6, intr-o formula unica cu efecte benefice asupra sistemului cardiovascular.
In anul 1944, in timpul unei expeditii in Alaska, naturalistul si biochimistul Hugh Sinclair a descoperit ca eschimosii nu sufera de stres cardiac. La fel se intimpla si in tarile din jurul Marii Mediterane si in Japonia. Astazi, se stie care este explicatia: acizii grasi omega-3 din pestele gras ofera protectie organismului.

Indicatii:
  • Prevenirea aparitiei afectiunilor cardiovasculare
  • Pacientii cu boala coronariana
  • Prevenirea aparitiei aterosclerozei

Acizii grasi Omega-3 (EPA si DHA) contribuie la functionarea normala a inimii si a sistemului circulator, ajuta la normalizarea valorilor tensiunii arteriale si a concentratiei serice de trigliceride sanguine.
Policosanolul are un efect inhibitor asupra enzimelor responsabile de sinteza endogena a colesterolului la nivelul ficatului.
Coenzima Q10 protejeaza inima, vasele de sange si constituentii sanguini de actiunea nociva a radicalilor liberi generati de metabolism.
Resveratrolul mentine capacitatea de functionare normala a trombocitelor, ajuta la scaderea vascozitatii sangelui, imbunatatindu-se astfel circulatia sangelui, arterele ramanand elastice.
Vitamina E este un factor important in protectia organismului fata de radicaliii liberi generati de procesele metabolice.


Vezi detalii!
benecord Pret: 0.00 Lei

Compozitie:

ulei de pesteĀ  800,00 mg, policosanol 10,00 mg, coenzima Q10 30,00 mg, resveratrol 100 mg, vitamina B3 24 mg, vitamina B6 1.40 mg, acid folic 200 mg, vitamina B12 0.625 mcg, vitamina E 8.94 mg

Forma farmaceutica:

30 capsule gelatinoase moi

Indicatii:

  • Prevenirea aparitiei afectiunilor cardiovasculare
  • Pacientii cu boala coronariana
  • Prevenirea aparitiei aterosclerozei

BENECORD combina acizii grasi Omega 3, sanatosi pentru inima, cu Resveratrol, Policosanol, Coenzima Q10, Vitamina E, Acid folic si Vitamina B6, intr-o formula unica cu efecte benefice asupra sistemului cardiovascular.
Descarca prospect

Prezentare ambalaj

benecord benecord benecord

Brosura produs

benecord benecord

Presa

benecord
Copyright © 2021 Mundo Verde | Dezvoltat de Voitin.com - Agentie Web Design A.N.P.C.