Ghid terapeutic

Suplimentele alimentare pot fi utilizate pentru restabilirea mediului intern optim al organismului prin corectarea dezechilibrelor sau deficientelor biochimice individuale. Suplimentele sunt recomandate in vederea optimizarii functiilor fiziologice, pentru mentinerea starii de sanatate, cresterea sperantei de viata si imbunatatirea calitatii acesteia, dezvoltarea unui fizic si psihic sanatos, precum si revigorarea si tonifierea organismului. De asemenea, anumiti nutrienti pot ajuta functia de detoxifiere a organismului, contribuind la reducerea sau limitarea consecintelor negative ale contaminantilor asupra corpului uman.

Suplimentele alimentare nu au scopul de a preveni, trata sau vindeca afectiunile organismului, insa folosirea de substante naturale cum ar fi vitamine, minerale, aminoacizi, oligoelemente si acizi grasi pot ameliora anomaliile biochimice specifice asociate anumitor boli.

Suplimentele alimentare pot fi asociate tratamentelor pentru a grabi sau usura restabilirea starii de sanatate a organismului.

ATENTIONARI
  1. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.
  2. A se consuma de preferinta inainte de data "Expira", inscrisa pe ambalaj.
  3. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.
  4. Suplimentul alimentar nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat, echilibrat si un mod de viata sanatos.
  5. Nu se administreaza persoanelor cu sensibilitate la oricare dintre componentele produsului.
  6. Daca suferiti de afectiuni cronice sau urmati un tratament medicamentos de lunga durata, cereti sfatul medicului sau farmacistului inaintea utilizarii suplimentelor alimentare.
  7. Administrarea suplimentelor alimentare la copii sau in timpul sarcinii sau a perioadei de alaptare se face numai cu recomandarea medicului.

Articole din ghidul terapeutic

Copyright © 2020 Mundo Verde | Dezvoltat de Voitin.com - Agentie Web Design A.N.P.C.