Cum primesc produsele?

Pentru expedierea comenzilor sunt disponibile urmatoarele variante:

  • Posta Romana - serviciul Coletarie
  • Curierat Rapid - livrare direct la adresa destinatarului

Daca ai ales varianta de expediere prin serviciul coletarie Posta Romana, vei primi in cutia postala o instiintare pentru ridicarea coletului. Trebuie sa va deplasati la Oficiul postal de unde, prezentand actul de identitate si platind contravaloarea pachetului, veti putea ridica produsele. Daca nu primiti instiintarea in cutia postala, va recomandam sa verificati la Oficiul Postal de care apartineti primirea coletului in 3-5 zile de la momentul cand ati fost informat prin email ca s-a efectuat livrarea coletului.

Atentie:
Coletele sunt pastrate la Oficiul Postal timp de numai 10 (zece) zile calendaristice dupa care sunt returnate. Coletele returnate pentru neridicare nu va exonereaza de plata taxelor postale tur / retur, adica 10 + 10 = 20 RON.

Daca ai ales varianta de expediere prin Curier Rapid, produsele comandate vor fi livrate direct la adresa de expediere mentionata la efectuarea comenzii.

COD MARTI: 282

Important:
  • In situatia in care ai ales ca modalitate de expediere prin Curier Rapid (in tara) sau Curier Rapid (in Bucuresti), pentru ca expedierea sa se realizeze in cel mai scurt timp posibil si in cele mai bune conditii, va recomandam sa alegi o adresa de expediere unde avem siguranta ca veti putea fi gasi pentru livrarea produselor. Astfel, deoarece programul de expedieri este in general intre orele 10- 17, in zilele din timpul saptamanii, puteti alege ca livrarea produselor sa se faca la adresa unde va desfasurati activitatea/la serviciu in acest interval de timp.
  • In cazul in care adresa de livrare nu este in aria acoperita de serviciul de curierat rapid, livrarea se va realiza prin intermediul Postei Romane.

Este obligatoriu ca datele furnizate sa fie identice cu datele din actul de identitate ale destinatarului.

In functie de preferinte, te rugam sa alegi varianta de expediere cea mai convenabila.

Durata - Comanda va fi preluata si trimisa pentru expediere de noi in maxim 24 de ore lucratoare de la confirmarea disponibilitatii pe stoc a produselor comandate.

Expedierea se va face in:

  • maxim 48 de ore lucratoare, daca varianta de expediere aleasa este Curier rapid in Bucuresti sau Curier rapid in tara.
  • maxim 4 - 7 zile lucratoare in orice zona din Romania (conform Postei Romane) daca ati ales serviciul coletarie Posta Romana.

Taxe - Pentru expedierea produselor comandate, in functie de modalitatea de expediere aleasa, taxele de expediere sunt urmatoarele:

  • Daca ai ales varianta de expediere prin serviciul coletarie Posta Romana, costul expedierii este de 10 RON.
  • Daca ai ales varianta de expediere prin Curier rapid in Bucuresti, costul expedierii este 10 RON.
  • Daca ai ales varianta de expediere prin Curier rapid in tara, costul expedierii este 20 RON.

Nota: Costurile de expediere mentionate mai sus sunt calculate in functie de tarifele Postei Romane si ale companiei de curierat, pentru o greutate de pana la 1 kg a coletului cu produsele comandate. Pentru colete care depasesc aceasta greutate, ne rezervam dreptul de a recalcula aceste costuri. Astfel, pentru expediere prin Curier rapid, la costurile de expediere mentionate mai sus se va adauga 0,78 RON pentru fiecare Kg sau fractiune de Kg suplimentar. Valoarea exacta a taxelor de expediere va va fi comunicata odata cu confirmarea livrarii, cand se cunosc valorile greutatii si volumului produselor comandate.
Copyright © 2018 Mundo Verde | Dezvoltat de Voitin.com - Agentie Web Design A.N.P.C.