Cum cumpar?

1. Comanda telefonica la numerele afisate pe site.

Produsele prezentate pe magazinul online pot fi comandate direct telefonic.

Va rugam sa contactati Departamentul Vanzari la numarul de telefon +4021-369.32.03 si operatorii nostri va vor oferi informatiile necesare procesarii comenzii si va vor acorda tot sprijinul si informatiile necesare pentru a selecta produsul care sa satisfaca cerintele dumneavoastra in cazul in care aveti nevoie de ajutor.

2. Comanda online se realizeza direct pe site-ul nostru, urmand pasii de mai jos:

  • Alegeti produsele pe care doriti sa le cumparati si apasati butonul CUMPARA. Veti fi redirectionat automat catre formularul 'Comanda' in care veti gasi deja inscrise toate produsele selectate pana in acel moment.
  • Aici puteti modifica cantitatea produselor aflate deja in lista. Pentru actualizare comenzii apasati butonul ACTUALIZEAZA.
  • Pentru a renunta la un produs, apasati butonul STERGE din dreptul produsului la care doriti sa renuntati. Comanda Dumneavoastra va fi automat actualizata.
  • Pentru a continua cumparaturile, apasati butonul CONTINUA CUMPARATURILE si veti fi automat transferat pe pagina principala a magazinului online de unde aveti acces catre toate produsele noastre sau puteti accesa direct pagina produsului de care sunteti interesat.
  • In orice moment puteti vizualiza continutul Comenzii accesand butonul COSUL TAU.
  • Daca doriti sa renuntati la comanda dumneavoastra aveti posibilitatea sa stergeti pe rand toate produsele din COS iar la final pe ecran va aparea formularul 'Comanda' cu mesajul 'Nu aveti nimic in cos.' Atentie! Inchiderea paginii de internet a magazinului online duce la golirea automata a COSULUI.
  • Pentru finalizarea comenzii este necesar sa completati formularul cu datele de identificare necesare si obligatorii pentru expedierea comenzii.
  • Pentru a trimite comanda apasati butonul FINALIZARE COMANDA. Inainte de a trimite comanda, va rugam sa verificati cu atentie toate datele inscrise in formular precum si continutul comenzii finale.
  • Dupa trimiterea Comenzii pe ecran va aparea un mesaj de multumire pentru ca ati achizitionat produsele noastre si totodata prin care se certifica trimiterea cu succes a comenzii. Acelasi mesaj se trimite automat si pe adresa de email indicata in Comanda. In cel mai scurt timp veti fi contactat telefonic de un reprezentant Mundo Verde pentru a confirma comanda si totodata pentru a va furniza toate informatiile legate de livrare.
Dupa confirmarea telefonica COMANDA se considera acceptata de catre dumneavoastra si are valoare contractuala.

Copyright © 2018 Mundo Verde | Dezvoltat de Voitin.com - Agentie Web Design A.N.P.C.